Over Inge

Geslapen heb ik nauwelijks, van zaterdag op zondag... Mijn lichaam en geest voelden ontspannen en wakker, heerlijk! In alle rust heb ik nagenoten van de sensaties.
Wat was het fijn om door jullie beiden aangeraakt te worden en om dmv ademhaling tegelijkertijd meegenomen te worden op een reis door mijn lichaam en daarbuiten. Wauw! Euforisch én geaard tegelijk.
De combinatie van mannelijk en vrouwelijk in aanraking en in energie was heel fijn! Mijn lichaam tintelt opnieuw, alleen al bij de gedachte eraan. Dank voor wat jullie in mij los hebben gemaakt. Nooit eerder heb ik mij zo gevoeld ❤️.
Ook de dag erna voelde ontspannen en gecenterd. Vannacht heerlijk diep geslapen.

Debbie
4 handen massage

Al geruime tijd neem ik deel aan de lessen en workshops van Inge bij Happy Yoga. In eerste instantie ging ik heen om mij fysiek beter te voelen. Ik had lichamelijke klachten en wilde die m.b.v. yoga verlichten, niet wetend wat voor positief effect de lessen op mijn geestelijke gesteldheid zouden hebben!De lessen van Inge brengen mij bewustzijn, zijn inspirerend. Tegelijkertijd confronteren en triggeren ze mij. Ik heb angsten overwonnen, geleerd te vertrouwen op mijzelf, open te staan voor het leven. Ik heb vertrouwen gesteld in Inge, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Ik ben van nature niet een persoon die zichzelf snel blootgeeft of iemand vertrouwt. Bij Inge voel ik mij vrij genoeg om dat wel te doen en ik werd liefdevol ontvangen. Het voelt zo vertrouwd dat ik zelfs terug blijf komen voor meer, waar ik in andere situaties waarin ik een diepere (duistere) laag van mijzelf liet zien het contact liet verwateren.... Inge is erg intuïtief, bezit een enorme wijsheid en kennis, is integer. Ik hoop nog veel van haar te mogen leren!

Debbie
vrouwencirkels, yoga

'Ik volg nu bijna een jaar lang yogalessen bij Inge. Op het moment dat ik naar de yogaschool kwam, was ik op zoek nar balans en rust in mijn leven. Ik vond het moeilijk om evenwicht te vinden in eisen die aan mij werden gesteld als vrouw, moeder, werknemer etc en daarin mij zelf niet te verliezen. De lessen die Inge geeft, en vooral de sjamanistische invloed, vind ik erg prettig en helpen mij rust te brengen in hoofd en lichaam. Op deze manier ontstaat er ruimte om te kijken hoe ik verder richting kan geven aan mijn leven. De vrouwencirkel die Inge heeft opgericht is daarbij ook stimulerend. Om samen met andere vrouwen te kijken hoe we ons vrouw-zijn in deze veeleisende maatschappij weer vorm kunnen geven. Kortom, Inge is voor een zeer inspirerend persoon en ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen.

Annoesjka
vrouwencirkels, yoga

'Inge is sinds ongeveer anderhalf jaar mijn yogadocente. Daarnaast heb ik een Yoga Adem week op Ibiza gedaan en een vrouwencirkel bijgewoond. Inge is voor mij een hele fijne yoga teacher. Ik ervaar haar als zacht en stevig tegelijk. Ze kan heel veel ruimte geven aan dat wat zich aandient bij mensen in de les. Waar nodig vangt ze zacht en liefdevol op. Tegelijkertijd ervaar ik haar ook als stevig; ze weet goed wat ze wil; is heel transparant als mens en ze heeft daarbij een enorme vakkennis die ze steeds verder ontwikkelt. Dat merk je in de lessen die ze geeft. Ze werkt eclectisch en sterk in het moment. Hierdoor is geen les hetzelfde. Ik vind het heerlijk hoe ze inzichten uit onder andere de Yoga en het Sjamanisme naast elkaar gebruikt en combineert. In de vrouwencirkel creëerde ze een warme energie waarin ook vrouwen die het niet gewend zijn zich konden openen en hun ervaringen, verdriet en gedachten met elkaar konden delen. Ze stelt zichzelf ook kwetsbaar op, daar hou ik van. Ik kan wel zeggen dat ik mede dankzij de yogalessen van Inge yoga steeds meer integreer in mijn leven en dat ik merk aan dat mijn, in de basis onrustige, geedt steeds vaker kalm en tevreden is. Ik voel me thuis en veilig en gezien bij Inge. Ik hoop dat ze nog lange tijd las mens en yogateacher in mijn leven mag zijn.'

Fransis
retraite Ibiza, 2014, yoga

Ik heb Inge leren kennen tijdens een zeer intensieve jaatraining Basis Westers Sjamanisme. Acht lange weekenden in een kleine groep en onder begeleiding van diverse docenten met ieder hun eigen specialisatie. Los van wat je er kan leren, laat dit je beslist niet ongemoeid en wordt je geraakt tot diep in je wezen. Dit kun je negeren.... maar je zou ook gehoor kunnen geven aan de 'geluiden' diep vanuit je eigen ziel. Hoe beangstigend dat ook mag overkomen. Dit heb ik mogen zien bij Inge. De verwarring, gehoor geven aan iets wat zich aandiende, de sprong in het 'diepe', de 'worsteling', de verwerking en het integreren van dat wat goed voor haar voelt. 'Herboren', levend en werkend vanuit haar ziel integreerde dit als van nature in haar omgang en werkwijze met mensen. De uitgebreide kennis en de manier waarop ze met andere mensen omgaat is daardoor alleen maar rijker en rijper geworden. Zo een weg lopen is beslist geen voorwaarde voor het werk dat Inge doet, maar naar mijn visie kan het helpen als je zelf 'zo'n' weg gegaan bent.

Marijs
jaartraining Sjamanisme