Massage

Het liefdevolle duwtje in de goede richting
Een massage is een helend kado voor jezelf. Zeker als je veel in je hoofd zit en je het lastig vindt om emotionele en fysieke ervaringen helemaal toe te staan, kan een massage waardevol zijn voor je persoonlijke proces. In een sessie is er alle tijd en aandacht voor jou om in je lijf aan te komen. Zonder dat er iets moet of opgelost hoeft te worden.
Sinds mijn opleiding Sport, Gezondheid & Management in 1999 startte heb ik vele massagevormen beoefend en mijn kennis van het menselijk lichaam verbreed door verschillende zienswijzen te bestuderen. Ik studeerde oa sportmassage, reiki, orgaanmassage, Lomi Lomi massage, Thai Yoga massage en klankmassage met stemvorken. Maar ook de verschillende trainingen op het gebied van sjamanisme en taoïsme geven kleur aan de behandelingen ik geef. De massages zijn holistisch, intuïtief en volledig afgestemd op jou; van de olie & etherische geurfrequenties tot de meditaties en de massagetechnieken.
Het lichaam vertelt jouw ware verhaal zonder woorden. Ik volg intuïtief de signalen die het geeft op het moment. De mogelijkheden om te antwoorden op de vraag zijn eindeloos en laat ik voor de meeste sessies het liefst over aan het moment. Dat vraagt om overgave en vertrouwen. De sessies worden daarom uitgebreid ingeleid om kennis te maken, in lichaam én geest. Naast de Intuitive Body-Anchoring waarin er verschillende technieken aan bod komen, kun je ook kiezen voor een enkele orgaanmassage, een honingmassage, een stemvorken behandeling.
Body Anchoring
Laat het lichaam spreken; een combinatie van technieken. ♥ 90 min € 90,- ♥ 60 min € 65,-
Honingmassage
Een honingmassage werkt als een bindweefsel massage. Het is zeer effectief bij stress, bij spanning in de rug, als orgaanmassage en werkt aardend. Je komt terug in je lichaam, je huid wordt gevoed en je energie gaat weer stromen. Het kan pijnlijk zijn. En achter iedere pijn zit de opluchting. Deze massage kan goed gecombineerd worden met de orgaanmassage, een behandeling met stemvorken en een reiki behandeling. De massage kan worden uitgebreid met reiki, stemvormen, orgaanmassage en een ontspanningsmassage. ♥ 45 min € 50,- ♥ 60 min € 60,-
Orgaanmassage
Een massage volledig gericht op het ontspannen van de organen. Bij stress en vermoeidheid, bij klachten aan de nieren, als detox voor lever en gal en darmen is dit een eeuwenoude helingstherapie, overgebracht door de Siberische Sjamaan Ahamkara. De massage kan worden uitgebreid met reiki, stemvormen, een ontspanningsmassage. ♥ 45 min € 50,-

Een weldaad voor lichaam én geest

Wil je meer informatie, jouw mogelijkheden onderzoeken of een afspraak maken?