Een massage is een helend kado voor jezelf. Zeker als je veel in je hoofd zit en je het lastig vindt om emotionele en fysieke ervaringen helemaal toe te staan, kan een massage waardevol zijn voor je persoonlijke proces. In een sessie is er alle tijd en aandacht voor jou om in je lijf aan te komen. Zonder dat er iets moet of opgelost hoeft te worden. Of dat nu om blokkades gaat of om een heerlijke bevrijdende ervaring. 

Sinds mijn opleiding Sport, Gezondheid & Management in 1999 startte heb ik vele massagevormen beoefend en mijn kennis van het menselijk lichaam verbreed door verschillende zienswijzen te bestuderen. Ik studeerde oa sportmassage, reiki, orgaanmassage, Lomi Lomi massage, Thai Yoga massage en recent klankmassage met stemvorken. Maar ook de verschillende trainingen op het gebied van sjamanisme en taoïstische tantra geven kleur aan de behandelingen ik geef. De massages zijn holistisch, intuïtief en volledig afgestemd op jou; van de olie & etherische geurfrequenties tot de meditaties en de massagetechnieken.

Het lichaam vertelt jouw ware verhaal zonder woorden. Ik volg intuïtief de signalen die het geeft op het moment. De mogelijkheden om te antwoorden op de vraag zijn eindeloos en laat ik voor de meeste sessies het liefst over aan het moment. Dat vraagt om overgave en vertrouwen. De sessies worden daarom uitgebreid ingeleid om kennis te maken, in lichaam én geest.

Naast de alomvattende massage Intuitive Body-Achoring waarin er verschillende technieken aan bod komen, kun je ook kiezen voor een enkele orgaanmassage, een honingmassage, een stemvorken behandeling of de speciale 4 handen massage. Daarnaast is er de Intuitif Body-Anchoring 2 uurs sessie waarin er gemasseerd wordt op een mat op de grond. Hierdoor zijn er andere houdingen mogelijk die het lichaam stretchen. Ook leent deze vorm zich voor de massages waarin de nadruk ligt op taoïstische technieken en/of yoni massage. 

Intuitive Body Anchoring

90 min € 95,- 

60 min € 60,- (alleen mogelijk als vervolgafspraak) 

120 min (massage op de grond) € 120,- / yoni massage € 160,-

Inge raakt precies dat aan wat er geheeld wil worden in je lijf. Ze doet haar werk liefdevol en intuïtief, en ook merk je aan alles dat ze goed weet waar ze het over heeft. Al meerdere keren heb ik na een behandeling van Inge inzicht gekregen in mijn lijf en wat het me wil vertellen. Een massage/behandeling is daarnaast ook gewoon erg lekker, aardend en ontspannend. ~ Wilma

Orgaanmassage

Een massage volledig gericht op het ontspannen van de organen. Bij stress en vermoeidheid, bij klachten aan de nieren, als detox voor lever en gal en darmen is dit een eeuwenoude helingstherapie, overgebracht door de Siberische Sjamaan Ahamkara.

45 min € 50,- 

De massage kan worden uitgebreid met reiki, stemvormen, een ontspanningsmassage. 

60 min € 60,- 

Honingmassage

Een honingmassage werkt als een bindweefsel massage. Het is zeer effectief bij stress, bij spanning in de rug, als orgaanmassage en werkt aardend. Je komt terug in je lichaam, je huid wordt gevoed en je energie gaat weer stromen. Het kan pijnlijk zijn. En achter iedere pijn zit de opluchting. Deze massage kan goed gecombineerd worden met de orgaanmassage, een behandeling met stemvorken en een reiki behandeling. 

45 min € 50,-

De massage kan worden uitgebreid met reiki, stemvormen, orgaanmassage en een ontspanningsmassage. 

60 min € 60,- 

4 handen Yin Yang massage

Deze massage moedigt je aan tot overgave, een massage waarin je volledig mag ontvangen. Een sensuele ervaring die je energie laat stromen, de geest kalmeert en het mannelijk / vrouwelijk balanceert. Deze massage is beperkt mogelijk en mogelijke data worden aangekondigd in de agenda. 

120 min € 160,-

 

Wat was het fijn om door jullie beiden aangeraakt te worden en om dmv ademhaling tegelijkertijd meegenomen te worden op een reis door mijn lichaam en daarbuiten. Wauw! Euforisch én geaard tegelijk.
De combinatie van mannelijk en vrouwelijk in aanraking en in energie was heel fijn! Mijn lichaam tintelt opnieuw, alleen al bij de gedachte eraan. Dank voor wat jullie in mij los hebben gemaakt. Nooit eerder heb ik mij zo gevoeld ❤️.
Ook de dag erna voelde ontspannen en gecenterd.~ Debbie