Zeg jij volledig JA tegen jezelf?

Toewijding aan persoonlijke ontwikkeling

Het begint met een verlangen
Je leven is fantastisch en toch heb je het gevoel dat je meer zou kunnen genieten. Of misschien voel je helemaal geen voldoening en ben je lusteloos en moe. Je voelt je onzeker, je zit niet lekker in je vel, je relatie loopt niet zoals je wilt of je mist intimiteit in je leven. Misschien weet je niet waar je moet beginnen of hoe je de juiste keuzes kunt maken.  Het begint met een verlangen. Een verlangen om jezelf toe te staan te zijn wie je bent bijvoorbeeld. Of een verlangen naar een bewuster, energieker leven. 
De wijsheid zit al in je. Dat geloof ik. Het verlangen om authentiek te leven, om levenslustig te zijn, is de eerste stap op het pad. Er zijn oneindig veel wegen, maar er is 1 unieke weg voor jou. Ik begeleid je graag bij het vinden en ontdekken van die weg. Dat kan met een enkele sessie of massage, een coachingstraject van een jaar, of iets daartussen. Coaching gaat over jou, in het geheel. Wat je beweegt, wat je eet, hoe je in je relaties staat, je werk, je seksualiteit. 
Ik heb jarenlange ervaring in het ondersteunen naar en bij verandering. Net als mijn eigen verlangen om mijzelf voluit te leven en te doorgronden, is mijn begeleiding intensief, zonder oordeel en in een diepe verbinding met jou. 
Wat de ontdekkingsreis kan bieden
Een analyse van je design. We brengen jouw blauwdruk en authenticiteit in kaart met behulp van Human Design en Gene Keys. Wat is je innerlijke autoriteit? Wat is je beste strategie? Hoe kun je je krachten inzetten om het leven dat je wenst aan te trekken? Wat zijn valkuilen?
Lichaamsbewustzijn. Het lichaam vormt zich naar het leven. We kijken naar je houding en de conditioneringen. Yoga, massage en mind in body oefeningen laten de energie weer stromen daar waar het gestagneerd is geraakt waardoor je aanwezig kunt zijn. Je leert de meest subtiele veranderingen in je lijf te signaleren en jouw 'ja en nee' te interpreteren.
Seksualiteit. Jouw verbinding met geliefden en in de eerste plaats jezelf in seksualiteit is een spiegel voor de verbinding met het leven. Wat zijn je verlangens, wat zijn jouw waarden? En: hoe kun je jezelf volledig toestaan aanwezig te zijn in je lichaam. Een sensationele reis met leringen uit de tao tantra en yoni yoga.
Image

Zeg jij JA? Neem de eerste stap en kom in contact!

Contactformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer