Retraite met zweethut- Zeeland

686616DE-BE5E-4DA1-B6DC-8536E5252166_1_201_a
Categorie
Workshop
Dates
2023-03-31 17:00 - 2023-04-02 14:00
Locatie
Kuuroord De Schouw, Noordgouwe
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Transformerend weekend retreat met yoga, lichaamswerk, sjamanisme & zweethut door Inge van Nimwegen in retraite & wellness centrum De Schouw in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Jezelf ontmoeten, daar gaat het over in deze midweek retraite. Vanuit verschillende invalshoeken, zoals yoga, sjamanisme en taoisme benaderen we het lichaam en de geest.

Met de informatie die je krijgt, kun je je evenwicht herstellen en ontspannen. Je gezondheid en ontwikkeling zijn afhankelijk van dit evenwichtsgevoel. Je lichaam vertelt je precies wat je nodig hebt, en wel of niet wilt. In de lessen leren we luisteren naar de signalen en ingevingen. Wijsheid zit al in je! Je eigen wijsheid voluit leven, vrij in lichaam en geest, gaat over openen en intimiteit. Jezelf herkennen, erkennen en omarmen.

De lessen en body in mind oefeningen laten de energie weer stromen waar het gestagneerd is geraakt. Je leert volledig aanwezig te zijn, de meest subtiele veranderingen in je lijf te signaleren en jouw ‘ja en nee’ te interpreteren. Je ervaart de kracht van verbinding en de bron van energie die je leven kan transformeren!

De lessen zijn een unieke samensmelting van Hatha Yoga, lichaamswerk, meditaties en inspirerende verhalen om je eigen wijsheid te herinneren en te manifesteren. 

Onderdeel van deze retraite is de zweethut. Een ceremonie gebaseerd op eeuwenoude tradities waarin we ons verbinden met onze ware natuur; de elementen van de natuur en het grote geheel waar je deel van uitmaakt. Een krachtige ceremonie van zuivering, transformatie en een diepe verbinding met je eigen wijsheid, dromen en intuïtie.

We nemen plaats in de ‘baarmoeder’ van de aarde, de donkere, met dekens bedekte hut. De gloeiende stenen brengen de zuiverende hitte. Het water dat we gieten bevestigen de transformatie die plaats vindt. We vieren en danken de krachten van de natuur. 

De retraite vindt plaats in Kuuroord De Schouw, in Noordgouwe, Zeeland. Voor meer informatie en aanmelding ga je naar de website van Fit Body & Mind. 

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • Van 2023-03-31 17:00 tot 2023-04-02 14:00