Vrouwenretraite Yoga & Sjamanisme

335376_b74f4316aaeb429893ef636c841a8f26mv2
Categorie
Workshop
Datum
2022-06-03 17:00 - 2022-06-06 14:00
Locatie
Kuuroord De Schouw, Noordgouwe
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ontmoet jezelf en ontdek je eigen wijsheid
Jezelf ontmoeten, daar gaat het over in dit weekend. Vanuit verschillende invalshoeken, zoals yoga, sjamanisme en taoisme benaderen we het lichaam en de geest.
Met de informatie die je krijgt, kun je je evenwicht herstellen en ontspannen. Je gezondheid en ontwikkeling zijn afhankelijk van dit evenwichtsgevoel. Je lichaam vertelt je precies wat je nodig hebt, en wel of niet wilt. In de lessen leren we luisteren naar de signalen en ingevingen. Wijsheid zit al in je! Je eigen wijsheid voluit leven, vrij in lichaam en geest, gaat over openen en intimiteit. Jezelf herkennen, erkennen en omarmen.
Dit weekend gaat over de kracht van vrouwen. Over het herstellen van de energiebalans in je lichaam en meer in contact te zijn met jezelf en je vrouwelijke essentie. Oude wijsheden vanuit verschillende tradities geven inzicht in het vrouwelijk lichaam en praktische handvaten om stress los te laten, diep te ontspannen en nieuwe energie te genereren. De lessen zijn een unieke samensmelting van lichaamswerk, meditaties en inspirerende verhalen om je eigen wijsheid te herinneren en te manifesteren. 
 
De retraite bestaat uit verschillende onderdelen waaronder yoga, ademwerk, dans, Yoga Nidra en inzicht practica zoals systemisch werk, intuïtief schrijven en authentic relating.
 
Een belangrijk onderdeel van deze retraite is de zweethut ceremonie. Een ceremonie gebaseerd op eeuwenoude tradities waarin we ons verbinden met onze ware natuur; de elementen van de natuur en het grote geheel waar je deel van uitmaakt. Een krachtige ceremonie van zuivering, transformatie en een diepe verbinding met je eigen wijsheid, dromen en intuïtie.
De zweethut helpt je jezelf te her - inneren als onderdeel van een groter geheel, je ware natuur. Het zuivert lichaam en geest door de elementen water en vuur en nodigt je uit los te laten wat je niet meer nodig hebt. Het opent de geest voor de stem van de intuïtie, de wijsheid en je zuivere intentie. 
 
We nemen plaats in de ‘baarmoeder’ van de aarde, de donkere, met dekens bedekte hut. De gloeiende stenen brengen de zuiverende hitte. Het water dat we gieten bevestigen de transformatie die plaats vindt. We vieren en danken de krachten van de natuur. 
 
Informatie en aanmelding via Fit Body & Mind
 
 
 

Alle datums

  • Van 2022-06-03 17:00 tot 2022-06-06 14:00