Yoga Weekend Zeeland

FB_Womens_circles
Categorie
Yoga
Datum
2020-11-13 17:00 - 2020-11-15 14:00
Locatie
Kuuroord De Schouw, Zeeland
Een weekend retreat op een prachtige locatie in Zeeland.
Een retraite voor vrouwen over het in contact zijn met jezelf, je intuïtie, hoe je je energie kunt schonen, opladen en kunt inzetten voor meer vitaliteit en gezondheid. Inspirerende lessen met een vrouwelijke benadering van yoga gemixt met dans, (trance)meditaties, massage en diepe ontspanning.

Dit weekend gaat over de kracht van vrouwen. Over het herstellen van de energiebalans in je lichaam en meer in contact te zijn met jezelf en je vrouwelijke essentie. Oude wijsheden vanuit verschillende tradities geven inzicht in het vrouwelijk lichaam en praktische handvaten om stress los te laten, diep te ontspannen en nieuwe energie te genereren. De lessen zijn een unieke samensmelting van lichaamswerk, meditaties en inspirerende verhalen om je eigen wijsheid te herinneren en te manifesteren.

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er open workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Theorie over het vrouwelijk lichaam wordt geweven in de technieken en visualisaties uit verschillende windstreken. (Trance)meditaties worden afgewisseld met dans, zelfmassage, energiewerk, houdingen en verhalen om het zelfhelendvermogen van het lichaam te versterken.

 

Het programma bestaat uit 3/4 lessen of workshops van de docent van jouw keuze in een besloten groep. Tevens zijn er 3/4 open lessen van de aanwezige docenten. Ons retraite-motto is: 'Alles mag, niets moet.'

Op vrijdagavond is de les gericht op aankomen waar je bent en in je lichaam komen. We doen dit door middel van ontspanningsoefeningen en rustige yoga. Maar ook de eerste trancemeditatie waar we het onderbewustzijn aanspreken om de krachtbron in jezelf te ontdekken. 

Op zaterdag is er een lange les waarbij we uitgebreid werken in het bekkengebied en aan het ont-stressen van dieper gelegen lagen. En dat brengt een opening voor nieuwe energie! Je leert met eenvoudige oefeningen hoe je deze energie kunt richten op het herstellen van de geestelijke en lichamelijke balans en daarmee de hormoonbalans. 

Zondag sluiten we het weekend af met specifieke oefeningen voor vrouwen uit de Tao, massage, een trancemeditatie en delen we wat we mee naar huis kunnen nemen.

 

Het weekend wordt georganiseerd door Fit Body & Mind. Op de website van Fit Body & Mind lees je alles over de locatie, het programma en hoe je je aanmeldt.  

 
 

Alle datums

  • Van 2020-11-13 17:00 tot 2020-11-15 14:00