Feminine Flow of Yoga ~ Retreat

Categorie
Workshop
Datum
2019-02-08 17:00
Locatie
De Schouw, Zeeland

Wanneer: 8 - 10 februari 2019 (Vrouwen weekend)
Waar: De Schouw in Noordgouwe, Zeeland
Wat: 7 inspirerende lessen (8/9 uur)
Voor wie: alle niveaus 

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken
Tarieven: vanaf € 255 camping tot € 425 eenpersoonskamer met badkamer
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer), groepszaal en camping

Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen
Wellness: sauna's, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, buitenzwembad en ligweide
Behandelingen: massage en evt. rebalance of privé-coaching 

In het kort: In deze retraite zal Inge een bijzondere mix maken van haar specialiteiten die je meeneemt op een ontdekkingsreis door jezelf en je vrouwenlichaam. Dans, rituelen, yoga, meditaties en klank vormen een krachtig en vloeibaar geheel. De chakra psychologie en het sjamanistisch medicijnwiel geven de structuur.

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er open workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

 

In contact met jezelf

Alles is met alles verbonden, alles is communicatie. Gedachtes, overtuigingen en conditioneringen sturen de energie, emoties beïnvloeden het fysieke lichaam en alles heeft invloed op je ervaring en vice versa. Contact met jezelf en de krachtbron is daarom meer dan alleen de oefeningen. In de workshops kijken we naar alle lagen van het lichaam en de verbinding ertussen.

Hoe kun je je energie schonen, opladen en gebruiken voor meer vitaliteit en gezondheid?

In de workshops zal Inge een bijzondere mix maken van haar specialiteiten die je meeneemt op een ontdekkingsreis door jezelf en je vrouwenlichaam. Dans, rituelen, yoga, meditaties en klank vormen een krachtig en vloeibaar geheel. De chakra psychologie en het sjamanistisch medicijnwiel geven de structuur in de workshops.

Meer info vind je hier

Voor aanmelding neem je contact op met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 2019-02-08 17:00