Yoni Yoga

 Registratie gesloten
Categorie
Workshop
Datum
2019-02-24 13:00
Locatie
Happy Yoga - Oosterhamriklaan 261A
Groningen, Nederland

Een introductie van een bijzondere practice; Het Yoni Ei.

Het Yoni Ei is een mineraal dat gebruikt wordt om pijn en spanning in de vrouwelijke organen op te lossen en te helen, om de vrouwelijke, seksuele energiestroom te versterken en daarmee de algehele vitaliteit te verhogen.

Yoni is het woord voor heilige tempel, vagina, oerbron of baarmoeder in Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenbodem te oefenen en te verstevigen. Volgens hen is het gebied rond de bekkenbodem de bron voor een gezond, lang en gelukkig leven. De taoisten gebruiken van origine eieren van Jade. Jade staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende werking en brengt daarmee het gebied rond de bekkenbodem in balans. De vagina wordt binnen het Taoïsme daarom ook wel de jadetempel genoemd.

Het Yoni Ei helpt je aarden en in contact te komen met je energie, de energie die opgeslagen ligt in je buik, in de vagina en baarmoeder, in het krachtcentrum van de vrouw. Deze energie heeft een sterk helend vermogen en brengt zo gezondheid en levenslust.

De effecten van het Yoni Ei zijn:
versteviging van de bekkenbodemspier en spieren in de yoni
verhoging van de sensualiteit van de gehele yoni
verhoging van de algehele vitaliteit
vermindering van gevoelloosheid en pijnklachten
verhoging van de seksuele stroom

Het gebruik van het Yoni Ei kan een regulerend effect hebben op de menstruatiecyclus en helpen bij overgangsklachten.

In deze Yoni Ei workshop leer je over de achtergrond en het gebruik van het Yoni ei. We oefenen met de basis technieken, zowel met als zonder yoni ei. 

Zondag 24 februari 13.00 - 17.00 u in studio Happy Yoga Groningen

Bijdrage: € 50,- 

Yoni Eitjes zijn te bestellen op www.yoniyoga.nl

Voor advies neem je contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 2019-02-24 13:00