Sensualista Sistercircle

 Registratie gesloten
 
2
Categorie
Vrouwencirkel
Datum
2017-10-06 19:30
Locatie
Happy Yoga - Groningen
Aantal beschikbare stoelen
20
Beschikbare stoelen
18

Met de oktober Maan voor de deur verwelkomen we de maancyclus van Zij die het Web weeft. De tiende maancyclus van de waarheid, creativiteit en levenskracht, de maan van loslaten en onsterfelijkheid.

In deze volle maanscirkel staan we stil bij de oogst. Wat wil je vieren, wat neem je mee in de wintertijd en wat wil je loslaten?

Een cirkel waarin de thema's dankbaarheid, loslaten en balans de rode draad door de avond zullen zijn. We vieren de tweede Oogstmaan met dans, meditaties en oefeningen die je vrouwelijkheid voeden. En aansluitend voeden we ons natuurlijk met de heerlijkheden van onze huiskok.

De vrouwencirkel is uitgegroeid tot een terugkerend ritueel waarin we samenkomen om onze vrouwelijke grond te voeden, om te her-inneren wie we zijn en ons te verbinden met de natuur waar van deel van zijn. Om de vergeten delen terug te vinden en nieuwe paden te ontdekken die leiden naar heelheid.

Sister welkom!

De cirkel opent om 19.30 uur en het begeleide gedeelte duurt tot ongeveer 22.30 uur. Daarna staat er allerlei lekkers klaar om de zintuigen nog meer te prikkelen!

De bijdrage voor de cirkel is € 25,-

 
 

Alle datums

  • 2017-10-06 19:30

©  Fire of Waya, alle rechten voorbehouden | privacy disclaimer | webcommunicatie Silverstone Studio